recuperare leasing

Sunteti companie de leasing? Procedura de recuperare a unui autovehicul vandut prin leasing poate fi o corvoada pentru compania de leasing. In plus, procedura necesita implicarea unor specialisti si a unei echipe de teren, consumandu-se astfel timp si resurse financiare importante ale companiei de leasing.

Solutia noastra. In urma experientei de peste 8 ani in industrie, AS Recover a coagulat o importanta experienta si expertiza in efectuarea optima a procedurilor de recuperare, eficientizand cu minutiozitate fiecare etapa a acestora. Astfel, am creat un pachet complet de servicii prin care va putem gestiona situatia de a recupera un bun din leasing, fara alte interventii din partea altor companii sau experti. Am creat un serviciu “la cheie”, reusind astfel sa va economisim timpul, fiindca lucram in mod unitar, si investitia, reusind sa organizam costurile optim.

Echipa noastra

Echipa AS Recover este formata din specialisti in recuperari creante sau bunuri si avocati specializati in executari silite. In plus, in baza experientei acumulate in negocieri desfasurate in situatii complicate, am recrutat in echipa noastra foste cadre din Ministerului Afacerilor Interne.

De ce o echipa completa? Fiindca putem efectua cu usurinta verificarile prealabile procedurii, putem notifica in mod legal si eficient utilizatorii, putem realiza investigatii rapide la fata locului si inspectii ale bunurilor, dar si demararea si sustinerea in instanta a procedurii executarii silite de catre avocatii nostri.

Cum lucram?

Pentru ca transparenta este importanta pentru noi, va prezentam mai jos etapele centrale pe care le vom parcurge in procedura recuperarii autovehiculelor oferite prin leasing. Procedura este prezentata in termeni generali fiindca detaliile procedurale minutioase reprezinta secretul comercial al companiei.

cum te putem ajuta?

Echipa noastra va poate sustine in realizarea intregii proceduri de recuperare a autovehiculelor achizitionate prin leasing.

contacteaza-ne pentru a discuta mai multe informatii si oferte