Raportare si monitorizare clienti

Echipa noastra va studia toate registrele si bazele de date ce contin informatii reale si de mare relevanta pentru dumneavoastra.

Pe baza acestor informatii, veti putea face cele mai bune alegeri: sa incheiati sau nu un contract, sa va asumati sau nu un risc – pe care il veti putea, astfel, minimiza.

Litigiile in instanta, iminenta unui faliment, interdictiile bancare, datorii fata de stat sau furnizori, inexistenta firmei, bunuri ipotecate, schimbari de conducere, situatii financiare – toate acestea sunt elemente care va vor ajuta sa va pozitionati in cel mai eficient mod cu putinta atunci cand miza este mare.

In sens restrans bonitatea, respectiv solvabilitatea, reprezinta capacitatea de plata al unui debitor. In sens larg, aceasta consta in orice element ce ar putea influenta modul in care se va desfasura un raport sau o tranzactie intre un creditor si un debitor (al oricarui fel de obligatii).

Astfel de elemente se desprind din istoricul raporturilor respectivului debitor, respectiv din datele existente in cadrul diferitelor baze de date, fie ele publice ori cu acces limitat, dupa cum urmeaza, cu titlu exemplificativ:

Portalul Instantelor de Judecata. Profilul legal al unei persoane (fizice ori juridice) – determinat de existenta sau nu a unor procese pe rolul instantelor si de calitatea procesuala a persoanei – ofera multe indicii cu privire la conduita la care va puteti astepta din partea sa.

Registrul Comertului. Profilul comercial si cel financiar al unei companii ofera date foarte valoroase precum persoanele din conducere si eventuale schimbari la nivelul acesteia, cuantumul capitalului social, existenta in curs a unor dizolvari, lichidari ori radieri si altele asemenea.

Buletinul Procedural de Insolventa. In cazul incheierii unor contracte de valoare mare, in special pe o durata mai lunga, este recomandat sa va asigurati ca partenerul dumneavoastra contractual are resursele financiare pentru a-si putea respecta obligatia de plata.

Agentia Nationala de Administrare Fiscala. Profilul fiscal al unei persoane releva, de asemenea, foarte multe despre atitudinea sa cu privire la indeplinirea obligatiilor banesti.

Arhiva Electronica de Garantii Reale si Mobiliare. Nu de putine ori se intampla ca debitorii sa va ofere garantii pentru indeplinirea obligatiilor pe care si le-au asumat fata de dumneavoastra, chiar daca acele garantii – constand de cele mai multe ori in bunuri – au fost deja constituite in favoarea altei persoane.

Cartea Funciara. Profilul financiar al unei persoane ori companii este conturat mai ales cu ajutorul imobilelor detinute, fiind in egala masura bunuri susceptibile de executare in cazul neaducerii la indeplinire a obligatiilor asumate.

Registre Notariale Nationale. Registrul National Notarial de Evidenta a Creditorilor, Registrul National Notarial al Regimurilor Matrimoniale sau Regimul National Notarial de Evidenta a Optiunilor Succesorale sunt doar cateva dintre registrele pe care notarii publici sunt obligati sa le tina in scopul asigurarii publicitatii unor acte ori proceduri. In acelasi timp, aceste registre va pot oferi informatii importante dintr-o gama larga de arii.

Beneficiind de o serie de informatii relevante cu privire la un partener contractual potential ori existent, fie va veti minimiza pierderile, fie va veti maximiza castigurile, luand mereu cea mai buna decizie.

Nu lasati deciziile importante la mana sortii, ci luati-le cu responsabilitate, precum un strateg, asa cum se procedeaza la varful celor mai mari companii.

cum te putem ajuta?

Echipa noastra va poate sustine in realizarea intregii proceduri de recuperare a autovehiculelor achizitionate prin leasing.

contacteaza-ne pentru a discuta mai multe informatii si oferte