Partenerii nostri

AS Recover

Recuperari creante
AS CREDIT RECOVER CONSULTING, infiintata in 2009, isi propune sa fie un partener de success la nivel national pe segmentul de servicii de recuperare a creantelor, atat pentru persoanele juridice, cat si pentru persoanele fizice prin asigurarea unor servicii complete si competitive .

Recuperari bunuri

Recuperari bunuri
Cu o vechime de peste 10 ani de activitate in recuperari de bunuri si creante, echipa noastra va ofera suport pas cu pas in tot ceea ce implica instrumentarea acestor proceduri, de la notificarea transmisa, pana la discutiile ulterioare.

Contestatie la executare

Contestarea executarilor silite
Echipa Contestatie executare te ajuta sa fii informat. Suntem un partener vigilent si meticulos, avand ca principala misiune protectia drepturilor si atenuarea riscurilor clientilor nostri.

Clauze abuzive

Verificarea si anularea clauzelor abuzive
Echipa Clauze Abuzive te ajuta sa fii informat. Suntem un partener vigilent si meticulos, avand ca principala misiune protectia si atenuarea riscurilor clientilor nostri in obligatiile contractuale pe care si le asuma.

Moraru si asociatii

Cabinet de avocatura

Voinea si asociatii

Cabinet de avocatura
cum te putem ajuta?

Echipa noastra va poate sustine in realizarea intregii proceduri de recuperare a autovehiculelor achizitionate prin leasing.