inspecții bunuri

De ce inspectam bunurile? Procedura de recuperare a unui bun poate implica o serie de complicatii pe care va doriti sa le evitati sau, alaturi de profesionisti, sa le depasiti fara pagube financiare.

O procedura de inspectare a bunurilor necesita implicarea unor specialisti si a unei echipe de teren.

Solutia noastra. In urma experientei de peste 8 ani in industrie, AS Recover a coagulat o importanta experienta si expertiza in efectuarea optima a procedurilor de recuperare, dar si de inspectare a bunurilor, eficientizand cu minutiozitate fiecare etapa a acestora. Am creat un serviciu “la cheie”, reusind astfel sa va economisim timpul, fiindca lucram in mod unitar, si investitia, reusind sa organizam costurile optim.

Echipa noastra

Echipa AS Recover este formata din specialisti in recuperari creante sau bunuri si avocati specializati in executari silite. In plus, in baza experientei acumulate in negocieri desfasurate in situatii complicate, am recrutat in echipa noastra foste cadre din Ministerului Afacerilor Interne.

De ce o echipa completa? Fiindca putem efectua cu usurinta verificarile prealabile procedurii, putem notifica in mod legal si eficient utilizatorii, putem realiza investigatii rapide la fata locului si inspectii ale bunurilor, dar si demararea si sustinerea in instanta a procedurii executarii silite de catre avocatii nostri.

 

cum te putem ajuta?

Echipa noastra va poate sustine in realizarea intregii proceduri de recuperare a autovehiculelor achizitionate prin leasing.

contacteaza-ne pentru a discuta mai multe informatii si oferte