Depozitare bunuri

Dupa ce efectuam recuperarea bunului din leasing, putem asigura spatiu temporar sau pe termen lung pentru depozitare. Multe companii de leasing nu au logistica sau spatiul necesar pentru a depozita autovehiculele recuperate, riscand astfel sa deterioreze bunurile sau sa isi asume riscuri pe care nu le pot gestiona. Cunoscand aceasta situatie, AS Recover ofera inclusiv serviciul de depozitare necesar ulterior recuperarii bunului.

Siguranta 24/7

Depozitarea este realizata in conditii de maxima siguranta, avand sistem de supraveghere video 24/7, detectoare de fum si alarma si paza. AS Recover isi asuma depozitarea si gestionarea bunurilor recuperate din leasing.

Preturi accesibile

Efectuam acest serviciu sub un pret rezonabil, la nivelul pietei din Romania. Diferenta competitiva este reprezentata de reducerea costurilor de care veti beneficia fiindca echipa noastra va gestiona transportarea bunurilor recuperate in depozit, scutindu-va de intermediari, costuri si timp pierdut.

Va recomandam sa faceti alegerea inteleapta, alegand un partener competent sa asigure intregul serviciu, de la formalitatile juridice premergatoare, pana la recuperarea propriu-zisa si, la solicitarea dvs., depozitarea acestuia in siguranta.

 

cum te putem ajuta?

Echipa noastra va poate sustine in realizarea intregii proceduri de recuperare a autovehiculelor achizitionate prin leasing.

contacteaza-ne pentru a discuta mai multe informatii si oferte