Cine suntem

Istoric
AS Recover este afacerea de succes a unei echipe de juristi care, începând cu anul 2009, au inceput sa se confrunte si sa solutioneze problemele dificile de drept intampinate de clienti in relatiile sociale si juridice.

Astazi, AS Recover este o companie matura, recunoscuta si responsabila, avand echipe specializate de avocati si consultanti ce stau la dispozitia clientilor nostri, dedicati in fiecare zi nevoilor acestora.

Abordare
Ne focusam pe a oferi consultanta juridica utila si practica, adaptata nevoilor clientilor si, mai presus de toate, punem valoare in relatiile de lunga durata cu acestia.

AS Recover inseamna totodata servicii de calitate ce insotesc si completeaza deciziile pe care clientii nostri le fac in societate. Pe langa cosultanta si consiliere, AS Recover este partenerul dumneavoastra, oferindu-va invitatia de a reveni oricand aveti nelamuriri, intr-un mediu prietenos, atent si flexibil. AS Legal isi asuma scopul de a va mentine informat, chiar si dupa solutionarea problemelor, totul pentru a va oferi un serviciu complet.

Echipa
Talentul individual este imbunatatit cand este sustinut de o echipa. Lucrul in echipa asigura performanta de inalta clasa de rezultatele obtinute de AS Recover pentru clienti.

Misiune
Misiunea noastra este exprimata chiar prin sloganul nostru – E legal e sa fii egal – adica aceea de a contribui la realizarea unei relatii cat mai echitabile intre oameni, atunci cand sunt create dispute juridice.

Acoperire nationala
Echipa de specialisti AS Recover isi desfasoara activitatea la nivelul intregii tari, avand experienta in gestionarea situatiilor juridice pentru clienti din toate regiunile Romaniei.

AS Recover are reprezentanti in regiunile centrale ale tarii, fiind dispusi sa vi sa alature in intelegerea si solutionarea conflictelor de natura juridica intalnite.

cum te putem ajuta?

Echipa noastra va poate sustine in realizarea intregii proceduri de recuperare a autovehiculelor achizitionate prin leasing.

Contacteaza-ne pentru o prima discutie